Нацвідбір Євробачення: ведуча розповіла про несправну техніку

Нацвідбір Євробачення: ведуча розповіла про несправну техніку
Єфросиніна розповіла про технічні проблеми під час конкурсу
фото: ife.fakty.com.ua

Маша Єфросиніна заявила, що не чула редакторів

Ведуча Нацвідбору Маша Єфросиніна підтримала свого колегу Тимура Мірошниченка після скандалу з підсумковими балами у фіналі. Про це пише НВ.

Як відомо, перемогу та право представити Україну на конкурсі в італійському місті Турин здобула співачка Аліна Паш.

Мірошниченко пояснив, що затримка у прямому ефірі сталася через помилку редакторів, а таблиця з результатами не з’явилася через технічні неполадки. Ведучий також вибачився. Єфросиніна зазначила, що у неї в цей момент «вирубилося підслуховування».

«До сказаного можу лише додати, що у мене підслуховування в момент розкриття конверта взагалі вирубалось, тому Тимур взяв весь удар на себе, зрозумівши, що я не чую редакторів», – написала ведуча.

Мірошниченка підтримала й Тетяна Терехова, яка тривалий час разом з Тимуром була коментатором конкурсу Євробачення. «Я, як людина, яка пропрацювала майже 15 років на Суспільному (UA: Перший) та сім років на проєкті «Євробачення» точно знаю, як там усе влаштовано. І хочу підтримати свого вчителя, друга, кума», – зазначила Тетяна.

Нагадаємо, Олег Псюк, лідер гурту Kalush Orchestra, який посів друге місце з результатом 14 балів, висловив сумніви стосовно прозорості організованого голосування.

Анжеліку Рудницьку також здивувало те, що ведучий Тімур Мірошниченко міг заплутатись у балах під час оголошення результату.

Раніше повідомлялося, що оргкомітет національного відбору «Євробачення» ухвалив рішення про припинення участі співака Laud у відборі, оскільки заявлена ним пісня Head Under Water була оприлюднена у 2018 році, що прямо порушує правила.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: