У Кременчуці легковик влетів у тролейбус (фото)

У Кременчуці легковик влетів у тролейбус (фото)
У тролейбусі на момент аварії перебувало 12 пасажирів
фото: Патрульної поліції Кременчука

Трьох потерпілих доправили до лікарні

У Кременчуці зіткнувся легковик та тролейбус. Через аварію трьох людей доставили у лікарню. Про це «Суспільному» розповіла речниця Кременчуцького райуправління поліції Анна Васенко.

За її словами, аварія сталася 13 лютого близько 09:00 на проспекті Лесі Українки.

«Попередньо відомо, що тролейбус їхав дорогою в бік району "Молодіжний", в цей час на зустрічну смугу виїхав легковик «Mitsubishi» і зіткнувся з ним. Нині експерти перевіряють стан дорожнього покриття на цій ділянці», – додала Анна Васенко.

За словами речниці, у тролейбусі на момент аварії перебувало близько 12-ти пасажирів. З них травми отримав лише 62-річний пенсіонер, який перебував у транспорті. Також до лікарні з травмами госпіталізували 32-річного водія легковика. Після зіткнення стало погано 49-річному кондуктору тролейбуса, його також забрала «швидка».

Правоохоронці можуть розпочати кримінальне провадження за частиною першою статті «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження». Санкція – щонайбільше обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Раніше у Дніпрі вантажівка зачепила автовишку, де на той час працювали робітники. Двоє комунальників лагодили освітлення на стовпі, працюючи з люльки автовишки, коли в їхній автомобіль врізалася вантажівка.

Також на Київщині водій розтрощив припарковані автомобілі. Під час спілкування з керманичем Mazda охоронці правопорядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду на стан сп’яніння водій відмовився. Водія доставили до відділку поліції, де склали низку адмін матеріалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: