Арестович розповів, яке «звірятко» підкрадається до рашистів біля Херсона та на Запоріжжі

Арестович розповів, яке «звірятко» підкрадається до рашистів біля Херсона та на Запоріжжі
«Повільно, тихо підбираємося до них на м'яких лапах»
фото: Генштаб

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, що ЗСУ «підкошмарюють» російські окупаційні війська поблизу Херсона і ведуть успішні бої на Запоріжжі

Росія продовжує намагатися перекидати у напрямку Херсона якісь резерви, однак їх немає. Про це Арестович розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

«Херсон – місто-герой. Великих подій там нема. Наші потроху «підкошмарюють» противника по передньому краю працюють, артилерія працює і таке інше. Вони намагаються перекидати туди якісь резерви, яких також немає ніфіга. Повільно, тихо ми підбираємося до них на м'яких лапах, а до них підбирається хутрове звірятко на «п» починається на «ц» закінчується. Я думаю, що там усе буде гаразд. Єдине, що зараз якраз дні, коли обидві сторони поповнюються», – сказав Арестович.

Арестович зазначив, що аналогічна ситуація спостерігається і на Запоріжжі.

«Запорізька область. Такі ж бої на нашу користь. Видихаються. Навіть британські аналітики сьогодні опублікували, що російському наступу залишилися тижні, хоч раніше говорили, що місяці. Всі ці хоробрі наскоки мені здаються малоперспективними», – додав він.

Також Арестович розповів, чи зможуть окупанти захопити всю Донецьку область.

До слова, ЗСУ на півдні знищили «Гіацинт» та два російські Т-72.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: