Атака по Часовому Яру: поліція ідентифікувала більшість загиблих (фото, відео)

Атака по Часовому Яру: поліція ідентифікувала більшість загиблих (фото, відео)
фото: npu.gov.ua

Наразі вся Донецька область піддається авіаракетним ударам

Правоохоронці ідентифікували більшість загиблих через ракетний удар росіян у Часовому Яру Донецької області. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

«Четверту добу тривають пошукові заходи в місті Часів Яр, де 9 липня військові армії РФ зруйнували п’ятиповерховий будинок. Ворог завдав три удари по об’єктах цивільної інфраструктури. Поліцейські всі ці дні цілодобово охороняють місце події, поки триває розбір завалів, а також здійснюють ідентифікацію тіл загиблих», – ідеться у повідомленні.

Керівник поліції Донеччини зазначив, що наразі вся Донецька область піддається авіаракетним ударам. Найгарячіші напрямки – Бахмут, Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівка. На постійному вогневому рубежі перебуває Авдіївка.

Нагадаємо, 9 липня, увечері окупанти обстріляли багатоповерхівку у Часовому Ярі, що на Донеччині.

За даними ДСНС, російські війська били по місту Часів Яр на Донеччині ракетами «Іскандер», випустивши їх щонайменше чотири.

До слова, триває 140-й день повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти намагаються створити умови для ведення наступу в напрямку Ізюм – Слов’янськ та масовано обстрілюють з артилерії та авіації населені пункти Донеччини.

Читайте також інтерв’ю:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: