На Харківщині російська ракета пробила стелю будинку та застрягла на кухні (фото, відео)

На Харківщині російська ракета пробила стелю будинку та застрягла на кухні (фото, відео)
Рашистська «посланиця» влучила, однак не здетонувала
фото: t.me/oko_x

Запеклі бої у Деркачах ведуться вже тривалий час

У мережі з'явилося відео наслідків ворожих атак у Дергачах Харківської області. Внаслідок обстрілу снаряд потрапив у житловий будинок. На опублікованому відео видно, як снаряд пробив стелю будинку та потрапив у тумбочку під раковиною. Від удару також у приміщенні зруйновано меблі.

«Спостерігали активність ворожих військ, ті намагалися активізуватися за напрямком Дергачів, Ізюма, але вщент були розбиті нашими ЗСУ. Ми готові до будь-яких сценаріїв!», – написав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі.

За даними Дергачівської міської ради, співробітники ДСНС ліквідували ворожі боєприпаси, які потрапили до житлових будинків після ворожої атаки.

«ДСНС ліквідувала вибухонебезпечні предмети та здійснила вилучення окремих складових ворожих ракет, що залишилися в приміщеннях людей після вчорашнього бомбардування. Водночас наші служби побутового обслуговування у Дергачах відновили водопостачання багатоквартирного будинку за адресою вул. Сумський шлях, 176, а Дергачівський РЕМ виконав близько 80% із усіх заявок на ремонт електроенергії, що надійшли від мешканців міста», – повідомили у відомстві.

Запеклі бої у Деркачах ведуться вже тривалий час. Російські окупанти намагаються захопити місто, але українські захисники героїчно протистоять їм.

Нагадаємо, окупанти снарядом знищили Інститут аграрних наук на Харківщині (фото, відео).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: