На кого виміняли Тайру? Терорист Безлер розкрив таємницю

На кого виміняли Тайру? Терорист Безлер розкрив таємницю
За інформацією російських медіапропагандистки та бойовика Юлію Паєвську обміняли на сина чеченського кримінального авторитета, який займає посаду в окупованому Криму, Мурада Саїдова
фото з російських ЗМІ

Українці віддали за відомого парамедика сина чеченського кримінального авторитета

Росіяни не відпустили Юлію Паєвську (Тайру), а обміняли, але соромляться про це говорити. Про це заявив на своїй сторінці у російській соцмережі «Вконтакте» бойовик Ігор Безлер, який брав участь у донбаській війні 2014-15 років.

За словами Безлера таке мовчання пов’язане із персоною того, кого обміняли на Тайру. Це син чеченського кримінального авторитета Мурада Саїдова , який формально займає посаду заступника представника глави Чеченської республіки у окупованих Севастополі та Криму Іси Хачукаєва.

Ігор Безлер заявив, що Мурад Саїдов до 2012 року жив в Україні, у Мелітополі, звідки був депортований.

«Цей обмін реально показав, що синок […] кримінального авторитета, що треться біля Іси Хачукаєва, який жодного дня не воював, важливіший за будь-якого російського льотчика, артилериста, танкіста або мотострільця, що перебуває в полоні», – бідкається бойовик.

288624187_3168635596709442_8626437523315021094_n_01

Російська воєнна медіапропагандистка Ірина Куксєнкова назвала ім’я та прізвище звільненого сина кримінального авторитета – Адам Мурадович Гриценко. За її словами, за сина кримінального авторитета були виплачені ще й 25 млн рублів.

Разом з тим, прокремлівські ЗМІ повідомляють про «звільнення двох військових із українського полону», окремо наголошуючи, що жодного обміну не було.

Нагадаємо, українська парамедикиня й волонтерка Юлія Паєвська потрапила в полон до російських військ у Маріуполі ще в березні, а 17 червня її звільнили з полону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: