Нічна атака на південь України: влада назвала кількість збитих «Шахедів»

Нічна атака на південь України: влада назвала кількість збитих «Шахедів»
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Українські сили протиповітряної оборони ліквідували 14 із 17 випущених із півдня ударних дронів

У ніч на 4 квітня російські окупанти тероризували Україну з південного напрямку за допомогою іранських безпілотників типу Shahed-136/131. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ в Telegram.

Зазначається, що всього зафіксовано до 17 пусків ударних дронів, імовірно, з району східного узбережжя Азовського моря. Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» вдалося знищити 14 «Шахедів».

Нічна атака на південь України: влада назвала кількість збитих «Шахедів» фото 1
ілюстрація: Telegram / Повітряні Сили ЗС України

Нагадаємо, що в ніч на 4 квітня в Одесі прогриміли вибухи, після чого в місті та області було оголошено повітряну тривогу. Російські загарбники атакували Одесу та Одеський район дронами-камікадзе.

До слова, завершилася 404-а доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом доби противник завдав три ракетних та 17 авіаційних ударів, здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Високою залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: