Окупанти обстріляли Сєвєродонецьк та Рубіжне. Є загиблі

Окупанти обстріляли Сєвєродонецьк та Рубіжне. Є загиблі
Увечері ворог обстріляв градами старі райони Сєвєродонецька
фото: Сергій Гайдай

«За декілька тижнів росіяни перетворили ці два затишні, сповнені студентської молоді, міста майже на руїни»

Понад 20 житлових будинків та об’єктів інфраструктури росіяни зруйнували в Сєвєродонецьку та Рубіжному за ніч. Про це повідомив глава Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай

Артилерія і системи залпового вогню російської армії протягом вечора та ночі із 17 на 18 березня цілили по мирних жителях Сєвєродонецька та Рубіжного. Наразі відомо про двох загиблих та чотирьох поранених. В деяких домах поблизу обстрілів відсутні газ та вода.

«За декілька тижнів росіяни перетворили ці два затишні, сповнені студентської молоді, міста майже на руїни, – зазначив він. – Ці нелюді відкривають вогонь по домівках та об’єктах забезпечення життєдіяльності. Так враження, що їм не потрібні населені пункти, ціль росіян – спустошити Сєвєродонецьк, Рубіжне та наші інші міста. Вони роблять все, щоб у місцевих жителів не залишилось житла та комунікацій».

Увечері ворог обстріляв градами старі райони Сєвєродонецька, внаслідок чого пошкоджено або зруйновано шість інфраструктурних об’єктів, два будинки, гаражі.

.jpg_239

Раніше окупанти обстріляли будинок матері та дитини у Сєвєродонецьку. На щастя, ніхто не загинув.

Нагадаємо, російський агресор влаштував у Рубіжному пекло, обстріли тривали всю ніч. Також на Луганщині окупанти нанесли авіаудар по своїх військах.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: