На Миколаївщині рашисти переодяглися в цивільне та атакували позиції ЗСУ

На Миколаївщині рашисти переодяглися в цивільне та атакували позиції ЗСУ
фото: ЗСУ

Ворог веде бойові дії у цивільному одязі

У Миколаївській області окупанти переодяглися в цивільне і видаючи себе за заблукалих евакуйованих місцевих жителів спробували напасти на українських військових. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Переодягнені окупанти на трьох цивільних автомобілях намагалися видати себе за групу евакуйованих заблукалих місцевих жителів. Під'їхавши під таким прикриттям до наших позицій, окупанти спробували атакувати, але отримали гідну відсіч. Втративши п'ятьох своїх, окупанти швидко зникли з поля бою», йдеться в повідомленні.

Крім того, у командуванні також зазначили, що через погіршення погодних умов - штормовий вітер та дощі противник не може застосовувати безпілотники для розвідки та коригування вогнем.

Триває 48-ма доба повномасштабної збройної агресії Росії проти України. Ворог намагається завершити перегрупування та переміщення підрозділів до районів зосередження у Бєлгородській та Воронезькій областях РФ, а також перебазування авіації повітряно-космічних сил на аеродроми, що розташовані у безпосередній близькості до східних кордонів України.

У ніч на 12 квітня російські окупанти обстрілювали населені пункти Луганської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: