Після нічного удару Житомир залишився без світла й води

Після нічного удару Житомир залишився без світла й води
«Шахеди» атакували Житомир
фото ілюстративне

Сьогодні в Житомирі не працюватиме електротранспорт

Після нічного удару по Житомиру «Шахедами» у місті немає світла та води у більшості будинків, ситуація складна. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

За його словами, попередньо ніхто з людей не постраждав.

Електротранспорт в місті не працюватиме, буде багато обмежень.

На об'єктах критичної інфраструктури запускатимуть генератори.

Нагадємо, внаслідок масованого ракетного удару є влучання ракет в об’єкт енергетичної інфраструктури Одеської області. Крім того, пошкоджені житлові будинки. Постраждалих серед людей немає.

У ніч проти 9 березня росіяни завдали приблизно 15 ракетних ударів по Харкову та області. Є влучання у приватний житловий будинку на Харківщині. Інформація щодо постраждалих і масштабів руйнувань уточнюється.

У результаті ракетного удару прогриміли вибухи в Голосіївському та Святошинському районах Києва. Всі служби слідують на місце. На Київщині декілька разів працювала ППО.

«Укрзалізниця» повідомила про затримку деяких рейсів. Через ракетну атаку енергетики застосували екстрені відключення енергопостачання у Києві. За повідомленням ДТЕК, у деяких областях застосовуються екстрені відключення світла як превентивні заходи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: