У Бердянську рух опору підірвав автомобіль з представниками ФСБ

У Бердянську рух опору підірвав автомобіль з представниками ФСБ
«Акцію помсти» представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який ФСБшники перетворили на свою схованку
фото ілюстративне

За даними розвідки, серед ліквідованих у Бердянську окупантів – російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України

Рух опору підірвав автомобіль із чотирма співробітниками російської ФСБ у тимчасово окупованому Бердянську. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Як зазначається, подія сталася 23 жовтня.

Зазначається, що «акцію помсти» представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який ФСБшники перетворили на свою схованку.

За даними розвідки, серед ліквідованих у Бердянську окупантів – російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області ухвалив рішення про збільшення комендантської години з 21:00 до 05:00, а представники російських спецслужб негайно залишили готель і перебазувалися в інше місце.

«Утім це місце теж добре відоме для хоробрих підпільників-патріотів України», – додали в розвідці.

Раніше партизани підірвали авто з окупантами у Мелітополі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: