Від початку війни російські окупанти випустили по Україні понад 770 ракет

Від початку війни російські окупанти випустили по Україні понад 770 ракет
Російські військові, зокрема, обстрілюють Україну із «Градів»

Окупанти обстрілюють Україну з усіх видів озброєння

Російські окупаційні війська з початку війни випустили по Україні 775 ракет. А за минулу добу, 10 березня, окупанти просунулися в районі Гостомеля приблизно на 5 кілометрів. Про це розповів американським журналістам чиновник у Пентагоні, повідомляє CNN.

«Ми бачимо, що російські сили продовжують просувати свої війська, вони насправді знаходяться там уздовж двох паралельних ліній, і ми оцінюємо, що найбільша північна частина цих двох ліній… приблизно за 40 кілометрів на схід від Києва», – сказав чиновник.

За його даними, на іншій лінії російські війська «можливо повертаються до Сум». Але незрозуміло, скільки сил, як швидко вони рухаються назад і чому вони це роблять, сказав чиновник.

Він також повідомив у четвер, що російські війська з початку вторгнення в Україну здійснили «775 пусків ракет» «різних мастей і видів».

Як відомо, російські військові продовжують безперервно стріляти по мирних жителях Маріуполя з авіації, ракет та артилерії. Вперше використано авіабомбу на 1000 кг тротилу в центрі міста.

10 березня Кремль визнав зумисне бомбардування пологового у Маріуполі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: