Зеленський показав, чим займався на вихідні та нарвався на критику соцмереж

Зеленський показав, чим займався на вихідні та нарвався на критику соцмереж
Зеленський тренувався до сьомого поту
фото: zelenskiy_official/Instagram

Не усіх підписників потішили спортивні досягнення президента

Президент України Володимир Зеленський розпочав недільний день із активних тренувань. Своїми здобутками глава держави поділився на офіційній сторінці у Instagram. Він виклав світлину після занять, а у підписі натякнув, що дуже завзято тренувався і рясно спітнів.

«Добрий спортивний ранок. Сушу кофту. До побачення, вчорашня вечеря. Заслужив обід», – підписав знімок Володимир Зеленський.

Тим часом, не усіх громадян потішили спортивні досягнення президента. Користувачі соцмережі обурюються, що очільник держави не приділяє достатньо часу та зусиль для боротьби з коронавірусом. Зокрема нагадують, що днями в Україні зафіксували новий антирекорд смертей від коронавірусу.

Дехто взявся критикувати президента, пропонуючи сушити «сухарі та весла».

«Володя, пора сушити сухарі! Вагнергейт нікуди не дівся. А там ще офшори, велике крадівництво та провал боротьби з ковідом».

«Я особисто нікому не вірю, була надія, що цей молодий чоловік зробить щось для країни, а він не зробив того, що обіцяв».

«У офшорного все чудово. Корупцію подолано, зарплати ростуть, тарифи падають. Заслужив обід», – пишуть користувачі під постом.

Нагадаємо, під час виступу Зеленського у Верховній Раді народні депутати з опозиційних фракцій також підняли плакати із запитаннями до президента. Зеленському нагадали про офшорний скандал. А також про дефіцит кисню у лікарнях та про «вагнергейт».

Нардеп Гео Лерос, який у Раді показав середній палець президенту Володимиру Зеленському, відразу став героєм фотожаб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: