Зеленський повідомив важливу новину про ревізію СБУ

Зеленський повідомив важливу новину про ревізію СБУ
Працівників СБУ звільнятимуть через незадовільні результати роботи
фото із відкритих джерел

Без роботи можуть залишитися майже 30 посадовців

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі вирішується питання про звільнення 28 співробітників Служби Безпеки України. Про це Зеленський заявив у своєму зверненні.

За його словами, наразі в СБУ проходить серйозна кадрова ревізія. Посадовців звільнятимуть через незадовільні результати роботи.

«І ще одна важлива новина щодо Служби безпеки України. Відбувається кадрова ревізія Служби. Вирішується питання щодо звільнення двадцяти восьми посадовців. Різний рівень, різні напрямки. Але підстави схожі – незадовільні результати роботи. Я дякую усім, хто вірно та ефективно служить державі!», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, вчора президент Володимир Зеленський відсторонив від виконання обов'язків Генпрокурорку Ірину Венедіктову та голову СБУ Івана Баканова.

Генпрокурорка наголошує, що їй є чим пишатися на займаній посаді і вона продемонструвала гарні результати роботи та об’єднала юридичну, професійну, кримінально-процесуальну світову еліту навколо проблем України в інтересах України.

Зауважимо Зеленський вже призначив виконуючим обов'язки генерального прокурора Олексія Симоненка.

Також, 18 липня Верховна Рада 277 голосами звільнила Марину Лазебну з посади міністра соціальної політики України.

Зауважимо Шмигаль вже вніс до Ради подання про призначення нового міністра соцполітики. Новим міністром соціальної політики може стати Оксана Жолнович.Оксана Жолнович з 2020 року працювала керівницею департаменту соціальної політики і охорони здоров'я Офісу президента України. З 2019 року до 2021 року була радницею міністра соціальної політики. Зокрема, працювала у сфері захисту осіб з інвалідністю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: