Ердоган розповів, чого прагне Анкара від Зеленського та Путіна 

Ердоган розповів, чого прагне Анкара від Зеленського та Путіна 
Турецький лідер сподівається, що зустріч очільників допоможе закінчити війну 
фото з відкритих джерел

Туреччина прагне організувати зустріч президентів України та РФ 

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган назвав організацію зустрічі президентів України і РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна метою Анкари. Про це йдеться в заяві Ердогана під час звернення до нації, яку цитує Hurriyet.

«Нашою метою є організація зустрічі Путіна і Зеленського найближчим часом, щоб вирішити кризу (між країнами – ред.)», – заявив Ердоган. 

Він також нагадав про підписання «зернової угоди» з вивезення агропродукції з України і висловив сподівання, що подібним чином буде врегульована війна. 

Нагадаємо, нещодавно президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що під час переговорів у Львові запропонував президентові України Володимиру Зеленському провести у Туреччині його зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним. Таким був коментар Ердогана представникам турецької преси на борту президентського літака після візиту в Україну, який відбувся 18 серпня.

Згодом Банкова розповіла, як ворог використовує Ердогана для пропаганди

Як відомо, Туреччина намагається прискорити зустріч Володимира Зеленського і Володимира Путіна, бо розуміє негативні наслідки російсько-української війни для чорноморського регіону.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: