Генпродюсер Шустера: Відео про день народження Савіка в ЗМІ злив Офіс президента

Генпродюсер Шустера: Відео про день народження Савіка в ЗМІ злив Офіс президента
На думку Єлізарова, час публікації журналістами розслідування про святкування дня народження Шустера був обраний невипадково
фото з відкритих джерел

«Ми за законне розслідування, тому звернулися до поліції»

Відеозапис зі святкування дня народження Савіка Шустера у Вільнюсі «Українській правді» надав Офіс президента для вирішення власних задач. Влада намагалася надати цій зустрічі політичний підтекст. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів генеральний продюсер шоу Шустера Павло Єлізаров.

Медійник додав, що розслідування журналістів про святкування дня народження Савіка було викладене синхронно з виступом президента, який казав, що в Україні планується державний переворот.

«От і знайшли «путчистів» в Литві. СБУ, думаю, і сама «охреніла» з приводу слів про переворот і екстрено почала за два дні після виступу президента заводити кримінальні справи щодо цього факту», – пояснив Єлізаров.

Продюсер додав, що вважає дії української влади переслідуванням опонентів.

«Насправді, там нічого політичного не було, а була поїздка з Савіком «по місцях історичної слави» (Шустер народився в Литві, – «Главком»). Ми кожного року так збираємось. День народження Савіка – це наше корпоративне свято», – наголосив Єлізаров, додавши, що вони вже звернулися до поліції, бо хочуть з’ясувати, звідки саме з’явилися вищезгадані відеозаписи.

Нагадаємо, нещодавно журналісти оприлюднили розслідування, де вказувалося, що олігарх Рінат Ахметов літав у Вільнюс, щоби зустрітися з лояльними до нього політиками і громадськими діячами. Ціль поїздки, за версією ЗМІ, – обрати майбутнього президента України, а також кандидатів в депутати Верховної Ради.

26 листопада під час пресмарафону Володимира Зеленського «30 запитань президенту України» його спілкування із журналістом Савіком Шустером відбулося на підвищених тонах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: