Ізраїль планує відновити роботу свого посольства в Україні

Ізраїль планує відновити роботу свого посольства в Україні
фото з відкритих джерел

Глава МЗС Ізраїлю готує візит до України

Міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен планує відвідати Україну. Про це повідомляє The Times of Israel.

Видання зазначає, що Коен наголошує на допомозі Україні, зазначивши, що незабаром посольство Ізраїлю в Києві повернеться до повноцінної роботи.

Раніше повідомлялося, що призначений минулого літа на посаду посла Ізраїлю у Німеччині Рон Просор дав інтерв’ю німецькому виданню WAZ. Під час спілкування з журналістами, він зізнався, що Ізраїль підтримує Україну у війні проти Росії. А також розповів, чому його країна надає виключно гуманітарну допомогу українській державі, попри прохання надати військову підтримку.

Також повідомлялося, що ізраїльська сторона офіційно передасть технології, пов’язані з розумним оповіщенням щодо ракет і дронів.

До слова, триває 341-ша доба російського широкомасштабного вторгнення. Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На інших напрямках – обороняється. Російські окупанти протягом доби завдали чотири ракетних удари. Також здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по цивільній інфраструктурі міста Очаків на Миколаївщині. Високою залишається загроза російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: