Кравчук запевняє, що не підписуватиме документи, які шкодитимуть Україні

Кравчук запевняє, що не підписуватиме документи, які шкодитимуть Україні
Леонід Кравчук запевняє, що ніколи не підпише документ, який би міг нашкодити Україні

Кравчук зазначив, що готовий говорити з ким завгодно

Перший президент України та голова української делегації у Тристоронній контактній групі у Мінську Леонід Кравчук заявив, що ніколи не підпише документ, який би міг нашкодити Україні.

Про це Кравчук заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Я буду говорити з ким завгодно, але я ніколи не підпишу документ, який нашкодить Україні. Ті ультрапатріоти, які мене критикують, що я з кимось говорю, уже підписали Мінські домовленості, де ми до сьогоднішнього дня не можемо зайняти точну позицію. Бо вони ж підписали, що спочатку вибори, а потім кордон, і що всі закони, які будуть прийматись Верховною Радою, погоджувати з «ДНР/ЛНР», – сказав він.

Як зазначив перший президент, якщо шукати шляхи вирішення проблеми – треба «вести розмову, домовлятися, крок за кроком».

«Якщо ми хочемо чогось досягти, хочемо миру на Донбасі – як можна домогтися миру, ні з ким не розмовляючи?! Прийдуть сили ООН, ОБСЄ, поставлять своїх військових, одягнуть білі каски, і все? Не буде такого», – підкреслив він.

Раніше 86-річний Кравчук заявив, що погодився очолити українську делегацію в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі замість 82-річного Кучми, який вирішив залишити цю роботу через поважний вік.

30 липня Зеленський призначив Кравчука главою делегації у Тристоронній групі.

Напередодні Кравчук розповів, чому не можна проводити вибори на Донбасі

Між іншим, Кравчук заявив, що готовий йти на компроміси щодо Донбасу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: