У прем'єр-міністра Японії є план. Що відомо про новий пакет допомоги

У прем'єр-міністра Японії є план. Що відомо про новий пакет допомоги
Японія надасть Україні пакет допомоги
www. insidernews.info

Японія готує комплексний план для підтримки України, але представить його у відповідний час

 

У прем'єр-міністра Японії Фуміо Кішіди є план дій, і він уже активно займається проблемами України. Японія готує комплексний план для підтримки України і представить його у «відповідний час». Таку думку висловив координатор Білого дому в Індо-Тихоокеанському регіоні Курт Кемпбелл у Центрі стратегічних та міжнародних досліджень, повідомляє Japan Today

«Я повністю очікую, що у відповідний час Японія представить конкретний план щодо підтримки України різними способами. Вони беруть активну участь у багатьох дискусіях контактної групи про підтримку України і є ключовим її учасником», – зазначив Курт Кемпбелл. 

Раніше прем'єр-міністр Японії Фуміо Кішіда уже висловився про важливість протистояти російській агресії в Україні, бо якщо Путін досягне успіху, такі події можуть відбутись в інших частинах світу,  зокрема, в Азії. «Безпека Європи і Азіатсько-Тихоокеанського регіону нероздільні», – Фуміо Кішіда.

Нагадаємо, Японія вже виділила Україні понад $1,6 млрд допомоги, і може стати одним з лідерів у процесі формування міжнародного фонду відбудови нашої країни.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: