Уряд призначив нового заступника Монастирського

Уряд призначив нового заступника Монастирського
21 липня 2021 року президент Зеленський звільнив Василя Малюка з посади першого заступника голови Служби безпеки України
фото: antikor

Раніше Малюк був на посаді першого заступника голови Служби безпеки України

Кабінет міністрів призначив ексзаступника голови СБУ Василя Малюка заступником очільника Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграм.

«Призначено Малюка Василя Васильовича заступником Міністра внутрішніх справ України», – зазначається у повідомленні.

Ще декілька кадрових призначень торкнулися Державної служби України з надзвичайних ситуацій. «Крука Сергія Івановича Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Звільнено: Магалецьку Владиславу Валеріївну з посади Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Тимчасово покладено виконання обов’язків: Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на Вовнюка Анатолія Віталійовича», –написав Мельничук .

До слова, 21 липня 2021 року президент Зеленський звільнив Василя Малюка з посади першого заступника голови Служби безпеки України – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський призначив Василя Зварича на посаду посла України у Польщі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: