Залужний поділився з Міллі головним висновком війни з Росією

Залужний поділився з Міллі головним висновком війни з Росією
фото з відкритих джерел

Залужний: «Сподіваюся на подальшу дієву підтримку в реалізації планів Генерального штабу ЗСУ»

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний сьогодні, 15 грудня, провів розмову з головою об’єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі. Про це Залужний написав у Телеграм.

«Підтримую сталий діалог із Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Актуалізував питання надання Силам оборони України озброєння, боєприпасів і техніки, необхідних для стримування російської повномасштабної агресії. Поділився з генералом Міллі своїм головним висновком активної війни з Росією – з таким ворогом не тільки потрібно, але й цілком можливо воювати до самого кінця. Сподіваюся на подальшу дієву підтримку в реалізації планів Генерального штабу Збройних Сил України», - розповів Залужний.

Раніше  Залужний заявив, що росіяни готують близько 200 тис. нових солдатів, аби знову піти на Київ.

Триває 295 доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник й надалі зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Намагається покращити тактичне положення на Лиманському напрямку, а на Куп’янському та Запорізькому – нарощує угруповання. На інших напрямках ворог зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, обстрілює позиції наших військ та цивільні об’єкти вздовж лінії зіткнення. 
Читайте також: До чого готуватися українцям? Десять головних заяв Залужного 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: