Зеленський змінив начальника Центру спецоперацій «А» СБУ

Зеленський змінив начальника Центру спецоперацій «А» СБУ
Сергія Дусика звільнено з посади начальника Центру спецоперацій «А» СБУ
фото: Telegram / Zelenskiy / Official

Новим керівником Центру спецоперацій «А» СБУ став Євгеній Хмара

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Дусика з посади начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України. Відповідний указ опублікований на сайті Офісу президента.

Новим керівником Центру спецоперацій «А» СБУ глава держави призначив Євгенія Хмару.

Зазначимо, що Центр «А» виконує такі завдання: припинення терористичних актів; протидія незаконним збройним формуванням, терористичним організаціям, розвідувально-диверсійним групам іноземних держав; участь у здійсненні охорони органів державної влади та посадових осіб; сприяння забезпеченню режиму воєнного та надзвичайного стану в разі їх оголошення тощо. 

Нагадаємо, що 4 квітня Кабінет Міністрів України провів кадрові перестановки. Зокрема, було призначено заступника голови Міністерства освіт й науки з питань європейської інтеграції. 

До слова, президент Володимир Зеленський ввів Олександра Камишіна, призначеного раніше міністром з питань стратегічних галузей промисловості, до ставки Верховного головнокомандувача.

Читайте також: СБУ дала поради українцям перед Великоднем

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: