Притула і Стерненко завершили збір на дрони-камікадзе: сума вражає

Притула і Стерненко завершили збір на дрони-камікадзе: сума вражає
Збір коштів на дрони-камікадзе тривав добу
скріншот із відео

За підсумками збору коштів волонтери обіцяють, що «бавовни буде багато»

Благодійний фонд Сергія Притули і громадський активіст Сергій Стерненко завершили збір на дрони-камікадзе RAM ІІ UAV, який оголосили вчора опівдні на тлі масованої ракетної атаки росіян по містах України. Про це вони заявили у відеозверненні у вівторок, 11 жовтня.

Зі слів Притули, вони планували зібрати на дрони-камікадзе 100 млн грн, однак зібрано більш ніж утричі більше – 352 млн грн.

«Станом на 12:00 сьогодні ми зафіксували 352 мільйони гривень зібраних коштів у рамках цього проєкту. Це колосальна сума. Ви скидали ці кошти на те, щоб була бавовна. І бавовни буде багато», – сказав Притула.

Як відомо, благодійний фонд Сергія Притули і громадський активіст Сергій Стерненко учора відкрили збір коштів «на помсту» росіянам за масований обстріл українських міст 10 жовтня – українські дрони-камікадзе RAM ІІ UAV.

Дрон-камікадзе RAM ІІ UAV – вперше був показаний на виставці озброєння "Зброя та безпека-2021". Він здатний нести на борту 4 кг вибухівки та запускається зі спеціальної міні-катапульти. Безпілотник обладнаний камерою з десятикратним збільшенням, що дозволяє виявляти об'єкти на землі. Знищити їх можна буде снарядами з осколковою, термобаричною або кумулятивною бойовою частиною. Радіус застосування – 30 км.

Нагадаємо, росіяни масовано обстріляли міста України 10 жовтня. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що внаслідок масованих ударів по України  зранку, 10 жовтня, було пошкоджено 11 важливих об'єктів інфраструктури.

Читайте також: Ракетний терор – свідчення паніки у Москві. Як світові ЗМІ реагують на масований обстріл України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: