«Слугу» Юзіка спіймали в Раді за легковажним заняттям (фото)

«Слугу» Юзіка спіймали в Раді за легковажним заняттям (фото)

Нардеп від «Слуги народу» Юрій Корявченков 

фото: novyny.live

Нардеп насолоджувався грою під час виступу Дениса Шмигаля

Народного депутата України Юрія Корявченкова зловили за грою у мобільний телефон під час виступу прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє журналіст Олександр Гончаров.

На екрані телефону видно, що нардеп проходить вже 4942 рівень гри. «Юзік впевнено проходить 4942 рівень під час виступу прем'єра Шмигаля», – написав у пості Гончаров.

Нагадаємо, Верховна Рада України на початку сьомої сесії, що стартує наступного тижня, замість трьох пленарних днів працюватиме в комітетах.

Раніше народна депутатка від «Слуги народу» Оксана Дмитрієва прийшла на засідання Верховної Ради в новій сорочці Burberry зі вставками в тонку смужку й аплікацією логотипу з нової колекції майже за €1000.

Як раніше писав «Главком», народна депутатка від «Слуги народу» Ольга Савченко прийшла на засідання Верховної Ради з елітною сумкою за $4700, хоча у 2019 році отримувала соцдопомогу.

Народний депутат від «Батьківщини» Олексій Кучеренко обурився цінами в кафе Верховної Ради. За обід, що складається з п'яти позицій, він заплатив майже 540 гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: