Вакарчук заявив, що Тимошенко проігнорувала понад 75% голосувань у парламенті

Вакарчук заявив, що Тимошенко проігнорувала понад 75% голосувань у парламенті
Я запитав у Юлії Володимирівни, чи готова їх фракція, в разі проходження в парламент, підтримати ініціативу «Голосу» щодо позбавлення мандату за прогули і вона погодилась, - Вакарчук

За словами Вакарчука, він порахував кількість прогуляних або проігнорованих Тимошенко голосувань у Раді

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко проігнорувала понад 75% голосувань у Верховній раді і закликав її дотримуватися дисципліни або скласти мандат, якщо вона пройде у новий парламент.

Про це він сказав ефірі програми «Свобода слова» на ICTV, повідомляє  пресслужба партії.

«Я запитав у Юлії Володимирівни, чи готова їх фракція, в разі проходження в парламент, підтримати ініціативу «Голосу» щодо позбавлення мандату за прогули. Вона погодилась і зазначила, що є дуже дисциплінованою депутаткою», - розповів Вакарчук.

За словами політика, він порахував кількість прогуляних або проігнорованих Тимошенко голосувань у Раді і виявилося, що їх кількість складає понад 75%.

«Сподіваюсь, якщо вони пройдуть в новий парламент і підтримають нашу пропозицію, то вирішать питання власної дисципліни. Інакше Юлія Володимирівна пробуде там не більше однієї сесії, а потім вимушена буде скласти мандат», — сказав лідер «Голосу». На його думку, нова політика — це не про нові обличчя, а про нові підходи до парламентаризму. 

Вакарчук зазначив, що декого з його команди часто звинувачують в тому, що вони працювали зі старими політиками і наголосив, що вони працювали в уряді реформаторів, але пішли звідти тому, що були не згодні працювати за чужими правилами та в чужих командах.

«Зараз у нас велика потужна команда людей, яка готова працювати на будь-яких позиціях, в тому числі урядових, щоб змінювати країну», — додав політик.

Водночас, за підрахунками руху «Чесно», за час каденції у Верховній Раді Вакарчук і сам потрапив до лав прогульників.

«Згідно з даними реєстрації в електронній системі «Рада», він був присутній на 71 засіданні та відсутній на 56-ти», - розповідають активісти.

Нагадаємо, минулого тижня Тимошенко присоромила Вакарчука, що той свого часу не ходив на роботу у Раду.

Також Тимошенко під час дебатів зі Святославом Вакарчуком вдалося завалити його простими питаннями (вартість газу в платіжках), на які він не зміг дати відповіді.

Натомість у Вакарчука пропонують Україні перейняти досвід Латинської Америки і не пустити Тимошенко до Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: