Атака дронів по Київщині: пошкоджено гуртожитки, є загиблі та поранені (оновлено)

Атака дронів по Київщині: пошкоджено гуртожитки, є загиблі та поранені (оновлено)
Станом на 05:50 пожежу, яка виникла на місці влучання, локалізовано
фото з відкритих джерел

Вже відомо про семеро загиблих

У місті Ржищів на Київщині рятувальники дістали з-під завалів гуртожитка тіла ще трьох людей. Таким чином кількість жертв нічної атаки росіян зросла до семи. Про це повідомила речниця ДСНС у Київській області Вікторія Рубан, передає «Українська правда».

Раніше Київська ОВА повідомляла про ще семеро поранених.

Внаслідок нічної атаки ворожих дронів по Київщині частково зруйновано четвертий та п’ятий поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус у м. Ржищів. 

На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога.

Станом на 9 годину кількість постраждалих зросла до 20. Усі люди були доставлені до лікарні, доля ще п’ятьох людей невідома. Поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Одна частина будівлі гуртожитку була практично повністю зруйнована. 

За попередніми даними до медичного закладу госпіталізовано семеро осіб, серед яких одинадцятирічна дитина. Триває пошук трьох цивільних осіб, які можуть бути під завалами. Наразі на місці працюють прокурори та слідчі, які фіксують злочин армії країни-агресора, а також рятувальники

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Цієї ночі понад чотири години лунала повітряна тривога в Києві та низці областей. Влада повідомляла про роботу протиповітряної оборони на Житомирщині та Київщині. Усі ворожі БПЛА в Києві були збиті. 

Також на території Хмельниччини у ніч на 22 березня прогриміли вибухи, але ворожі влучання не зафіксовано. Під час тривоги в регіоні працювали сили протиповітряної оборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: