Інспектори евакуювали автівки «бідних» студентів університету Шевченка (відео)

Інспектори евакуювали автівки «бідних» студентів університету Шевченка (відео)
Евакуація автомобілів на вул. Володимирській
Фото: скріншот відео

Біля червоного корпусу КНУ водії паркують свої автівки з порушенням

У середу, 4 грудня, на вулиці Володимирській у центрі Києва інспектори з паркування евакуювали автомобілі, припарковані у недозволених місцях.

Про це повідомляє Інспекція з паркування.

Очищення вулиці від автомобілів порушників відбулося біля червоного корпусу Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Як правило, там вздовж дороги паркуються студенти.

«На чисельні прохання мешканців міста інспектори з паркування евакуюють автомобілі «бідних» студентів, які не знають чи ігнорують ПДР», - зазначили в Інспекції.

Раніше мер Києва Кличко показав, як у столиці працюють інспектори з паркування, які евакуюють авто, припарковані в заборонених місцях.

Наступного року Київ планує збільшити кількість евакуаторів до 100 одиниць.

Як розповів радник київського міського голови Максим Бахматов, за добу у Києві евакуюють близько 50 автомобілів порушників. 

Нагадаємо, 26 листопада на центральній вулиці Києва – Хрещатик - було проведено масову евакуацію автомобілів порушників.

24 листопада інспектори з паркування на розі вулиці Великої Васильківської та Бессарабської площі евакуювали елітний автомобіль Porsche.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: