Київ готує 15 лікарень для прийому хворих під час нової хвилі пандемії

Київ готує 15 лікарень для прийому хворих під час нової хвилі пандемії
Столична влада перевіряє готовність медичних закладів до нової хвилі коронавірусу
Фото: КМДА

У лікарнях розгорнуто понад 4 тис. ліжок для хворих на коронавірус

У столиці для госпіталізації пацієнтів з коронавірусом визначено 15 закладів охорони здоров'я, в яких розгорнуто 4 147 ліжок. Про це йдеться у відповіді Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації на запит Українських Новин.

Зазначається, що розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медикобіологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної з поширенням коронавірусу, від 21 липня «Про визначення переліку закладів охорони здоров'я певних для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVD-19, зумовленою коронавірусом SAS-CoV -2» затверджено новий перелік закладів охорони здоров'я для госпіталізації пацієнтів з Covid-19.

«Згідно з переліком в м. Києві визначено 15 закладів охорони здоров'я для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою Covid-19, спричиненою коронавірусом SAS-CoV-2, в яких розгорнуто 4 147 ліжок, з яких 4 020 забезпечені киснем (97%)», – сказано в документів.

Раніше повідомлялося, що наразі медичні заклади столиці готові розгорнути для прийому хворих на коронавірус близько 5,5 тис. ліжок. 97% ліжок, призначених для хворих на Covid-19, забезпечені киснем.

Під час третьої хвилі епідемії Сovid-19 у Києві планується знов обмежити доступ у громадський транспорт і цього разу пускати туди за електронними спецперепустками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: