Кличко натякнув, що тепер «Слуга народу» відповідальна за все

Кличко натякнув, що тепер «Слуга народу» відповідальна за все
Мер Києва Віталій Кличко очікує від нової влади дій

Перемогу на столичних округах здобуває партія «Слуга народу» і її кандидати-мажоритарники

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що дострокові вибори до Верховної Ради відбулися вільно і демократично. І фактично, за їх результатами, люди довірили всю владу в країні одній політичній силі. Про це повідомляє пресслужба столичного голови.

«Українці вільно і демократично зробили свій вибір. І фактично довірили всю владу в країні одній політичній силі. Тепер люди очікують втілення передвиборчих обіцянок і необхідних реформ. За результатами виборів цю можливість нова влада отримала, - зазначив Кличко. - Така повнота влади - це велика відповідальність, і на владу очікує серйозна і складна робота».

Він підкреслив, що сподівання людей великі. І треба, не гаючи часу, працювати над їх втіленням.

«Сьогодні не повинно бути зайвих емоцій і популізму. Вже все сказано. Людям потрібні конкретні дії, втілені справи, ефективні зміни в державі. І над цим треба всім працювати», - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, за останніми даними ЦВК, у Києві на усіх одномандатних виборчих округах з 211-го до 223-й лідирують кандидати від партії «Слуга народу». Сама партія теж отримує більшість голосів у столичних округах.

Нагадаємо, 21 липня в Україні пройшли позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради. Виборчі дільниці відкрилися о 08:00 і працювали до 20:00. 

225 депутатів будуть обрані за партійними списками, ще 199 - за одномандатними округами.

За даними ЦВК, явка на виборах склала 49,84%.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: