Кличко закликав дотримуватися правил безпеки на виборчих дільницях

Кличко закликав дотримуватися правил безпеки на виборчих дільницях

«Надягніть маску, візьміть рукавички, візьміть ручку. Дотримуйтеся соціальної дистанції. Все буде добре! Ми все подолаємо! Бережіть себе!» – Кличко

Мер захворів на коронавірус і перебуває на самоізоляції

Мер Києва Віталій Кличко закликав усіх, хто піде голосувати, дотримуватися правил безпеки на виборчих дільницях. Мер записав відеозвернення, що оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Сьогодні вперше за багато років я не голосую на виборах. Лікуюся вдома. Вірус вразив буквально в останній день перед виборами. Працюю дистанційно і контролюю роботу всіх міських служб, – сказав Кличко у зверненні. – Дільниці в Києві відкрилися. Ситуація – нормальна. Кого б ви не підтримували – прийдіть на дільниці, зробіть свій вибір! І важливо – не забувайте про заходи безпеки! – Надягніть маску, візьміть рукавички, візьміть ручку. Дотримуйтеся соціальної дистанції. Все буде добре! Ми все подолаємо! Бережіть себе!», – сказав Віталій Кличко.

Як повідомлялося, Міський голова Києва Віталій Кличко сьогодні, 24 жовтня отримав позитивний результат тесту на Covid-19

Нагадаємо, в Україні за минулу добу, 24 жовтня, коронавірусне захворювання підтвердили ще у 6088 людей. Це на 926 осіб менше, ніж у попередній день (7014).

Також відомо, що 24 жовтня 1753 людини одужали, а 102 – померло від ускладнень.

Загалом від початку пандемії станом на ранок 25 жовтня в країні, за офіційними даними, заразилися коронавірусом 343 498 людей, одужали 141508 осіб, летальних випадків – 6391 особа.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: