На головній вулиці Києва обмежать автомобільний рух: названо причину

На головній вулиці Києва обмежать автомобільний рух: названо причину
Обмеження триватимуть з 23:00 20 серпня до 23:30 28 серпня
фото з відкритих джерел

Автомобільний рух перекриють у зв’язку з підготовкою та проведенням святкових заходів у центрі Києва

У Києві із завтрашнього дня обмежать автомобільний рух вулицею Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького. Про це повідомляє пресслужба КМВА.

Обмеження триватимуть з 23:00 20 серпня до 23:30 28 серпня.

«У зв’язку з підготовкою та проведенням святкових заходів у центрі Києва буде перекритий автомобільний рух вулицею Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького», – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, до Дня Державного прапора України та до Дня Незалежності у Києві відбудеться кілька десятків різнопланових заходів. Від урочистих, державних до місцевих, локальних, по районах столиці.

Раніше стало відомо, що влада Києва хоче у майбутньому різко підвищити вартість проїзду у громадському транспорті, а також розвивати екологічно чистий транспорт – тролейбуси, які мають ходити з Києва до області.

До слова, нещодавно команда застосунку для пошуку оренди квартир зі штучним інтелектом Bird опублікувала карту житла у Києві та передмісті за допомогою якої можна порівняти ціни, та зрозуміти, де жити вигідніше.

Читайте також: У Києві через спеку введено обмеження на рух вантажівок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: