Перевізники повідомили, чи подорожчає проїзд у київських маршрутках із 1 січня

Перевізники повідомили, чи подорожчає проїзд у київських маршрутках із 1 січня
Наразі проїзд у маршрутках коштує 8-10 грн в залежності від маршруту
фото: glavcom.ua

Перевізники запевняють, що питання підвищення тарифу в столичних маршрутках «поки не обговорюється»

Асоціація перевізників Києва та Київської області поки що не розглядає питання про підвищення цін на проїзд з нинішнього рівня 8-10 грн.

Навіть у разі зростання вартості проїзду в комунальному громадському транспорті Києва питання щодо підвищення тарифу в столичних маршрутках «поки не обговорюється». У цьому UBR.ua запевнив голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко.

На питання про те, чи буде збережено чинний рівень цін на проїзд у межах Києва (8-10 грн за поїздку в залежності від маршруту), у тому числі і після Нового року, Мойсеєнко також відповів ствердно.

Нагадаємо, 16 листопада столична влада заявила про підвищення вартості проїзду у комунальному громадському транспорті. Одна поїздка у комунальному транспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі, автобусі) коштуватиме 20 грн у разі придбання разового квитка.

Але 17 листопада мер Києва Віталій Кличко запевнив, що питання перегляду тарифів на проїзд у столиці до кінця опалювального сезону розглядатися не буде.

Після ухвалення рішення про подорожчання проїзду в комунальному транспорті Києва приватні перевізники теж можуть підвищити тарифи. В асоціації перевізників Києва та Київської області кажуть, що потрібно дочекатися, коли відбудуться громадські обговорення намірів влади щодо підвищення вартості проїзду.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: