Під час карантину у Києві попит на хліб зріс на третину

Під час карантину у Києві попит на хліб зріс на третину
Виробники хліба наразі готові забезпечити підвищений попит киян та жителів області усім асортиментом

Найбільший виробник хліба Києва та області пообіцяв, що ніяких обмежень щодо кількості продукції в одні руки вводитися не буде

Попит на хліб під час карантину в Києві та області виріс на третину. Про це у відповідь на запит Liga.net повідомила пресслужба однієї з найбільших в Україні профільних компаній «Київхліб».

При цьому зазначається, що підприємство виконує всі замовлення в повному обсязі і компанія готова забезпечити підвищений попит киян та жителів області усім асортиментом.

У компанії також зазначили, що ніяких обмежень щодо кількості продукції в одні руки вводити не будуть і всю продукцію продаватимуть виключно упакованою, щоб уникнути зайвих контактів з продуктом.

«Компанія «Київхліб» перейшла на випуск всієї продукції, в першу чергу, хлібобулочних виробів, в упаковці. Це дозволить виключити зайвий контакт з хлібом в період посилених заходів епідеміологічного контролю», - повідомила виконавчий директор цеху №1 ЗАТ «Київхліб» Юлія Дученко.

До слова, Київський метрополітен припинив перевезення пасажирів з 23:00 17 березня.

«Київпастранс» нагадав маршрути наземного пасажирського транспорту, що дублюють гілки метро.

Повідомлялося, що з 18 березня пасажири допускатимуться у транспорт лише у захисних медичних масках.

Попри те, що через обмежувальні заходи заборонено перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та маршрутках, столичний транспорт вранці 18 березня був переповнений.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: