Спалах коронавірусу зафіксовано в одному з сервісних центрів МВС у Києві

Спалах коронавірусу зафіксовано в одному з сервісних центрів МВС у Києві

Сервісний центр закрито

У співробітників сервісного центру Міністерства внутрішніх справ №8047, що знаходиться на вул. Велика Кільцева, 110а у Києві, виявлено Covid-19. Про це повідомляє Регіональний сервісний центр МВС у Києві.

Наразі цей сервісний центр закрито.

Особам, які зареєструвалися в онлайн-чергу для отримання послуги, рекомендують обрати будь-який інший сервісний центр МВС у Києві.

2_17

Нагадаємо, станом на ранок 16 червня, у Києві підтверджено 3985 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 28 осіб. 

Раніше повідомлялося, що у Києві один із дитячих садків закрили на карантин, а ще два - не відкриють через спалах захворювання на коронавірус серед персоналу. Так, у садочку №668 в Солом’янському районі виявили помічницю вихователя (няню) однієї з груп садка, що контактувала з хворим на коронавірус. У Шевченківському районі в результаті перевірки персоналу в одному із садочків виявили 14 інфікованих працівників. У другому – одного. Ці садки не працювали.

15 червня стало відомо, що серед персоналу ще трьох дитячих садків Києва виявили хворих на коронавірус або людей з підозрою на Covid-19.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: