Стало відомо, хто на Range Rover влетів у натовп пішоходів у Києві (відео)

Стало відомо, хто на Range Rover влетів у натовп пішоходів у Києві (відео)
Костянтин Згара на місці ДТП в центрі Києва
Фото: Інформатор

На позашляховику їхав Костянтин Згара, якого ЗМІ називають «власником коней Януковича»

Мешканці Києва вже кілька днів обговорюють резонансну ДТП, що сталася 19 серпня на перетині вулиць Саксаганського і Льва Толстого. Тоді Range Rover зіткнувся з Tesla і влетів у натовп пішоходів. Шестеро людей отримали різні травми.

Після наїзду на пішоходів з Range Rover вийшло двоє чоловіків. Причому, вони обидва покинули салон через водійські двері, а тому думки людей про те, хто керував автомобілем, розійшлися, пише Інформатор.

Одного з двох чоловіків, які вийшли з позашляховика, звати Костянтин Згара. Це прізвище не раз згадували в ЗМІ, називаючи його «власником коней Януковича».

Відомо, що Згара є власником кінного заводу «Міленіум» у Маріуполі, де, за чутками, перебувають коні Віктора Януковича й Олександра Онищенка. Також у відкритому доступі є інформація, що Згара є головою жокей-клубу «Україна».

 

Згара підтвердив, що їхав на позашляховику і, нібито, на зелений сигнал світлофора.

Інший чоловік, який вийшов з Range Rover, сказав Інформатору, що сидів за кермом позашляховика під час аварії, а Згара був пасажиром.

Хто насправді керував позашляховиком та інші деталі ДТП, з'ясовує слідство.

Нагадаємо, внаслідок ДТП за участю Range Rover і Tesla, що сталася в Києві на перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого, було госпіталізовано п’ятеро пішоходів. Водію Tesla надали медичну допомогу на місці. Повідомлялося, що від удару позашляховик відкинуло на пішохідну зону, де в цю мить були пішоходи. Після чого Range Rover врізався в ще один автомобіль, який за інерцією зачепив наступну машину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: