У Києві 10-річна школярка стала жертвою розпусника, ним виявився замдиректора школи

У Києві 10-річна школярка стала жертвою розпусника, ним виявився замдиректора школи
Чоловік переслідував дитину, відтак заштовхнув її в ліфт
Ілюстраційне фото

Збоченця оперативно розшукали та затримали

У Дніпровському районі столиці правоохоронці затримали 32-річного киянина за розбещення 10-річної дівчинки. Зловмисником виявився працівник однієї зі столичних шкіл.

Про це розповіли у столичній прокуратурі.

За словами силовиків, 3 березня близько 14:40 молодик прослідкував за малолітньою дівчинкою, яка йшла додому по вул. Райдужній. Зайшовши до під’їзду будинку, чоловік силоміць заштовхнув малолітню дитину в та здійснив розпусні дії. Коли ліфт зупинився – втік сходами.

Збоченця оперативно розшукали та затримали. Ним виявився місцевий житель 1989 року народження, який працює в одній зі столичних шкіл заступником директора з господарської роботи.

Затриманому повідомлено про підозру (ч. 2 ст. 156 КК України), наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше столичні правоохоронці затримали двох чоловіків за підозрою у зґвалтуваннях дев'ятирічної дитини і 18-річного хлопця. Злочини сталися в Оболонському та Голосіївському районах Києва.

Раніше поліція Київської області викрила ґвалтівника, який тривалий час вчиняв сексуальне насильство відносно дітей та фільмував свої розпусні дії.

Влітку 2020 року Подільським районним судом Києва до 10 років позбавлення волі засуджено педофіла, який намагався зґвалтувати 10-річну школярку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: