У Києві відбулося фентезі-шоу «Вартові мрій» за участю повітряних гімнастів 

У Києві відбулося фентезі-шоу «Вартові мрій» за участю повітряних гімнастів 
Фентезі-шоу «Вартові Мрій» вирушить у всеукраїнський тур
фото: «Вартові мрій»

Артисти виконали трюки на висоті 14 метрів

21 вересня у столичному торгово-розважальному центрі Gulliver відбулася презентація фентезі-шоу «Вартові мрій». Центральний атріум комплексу на 45 хвилин перетворився на казкову локацію. Про це повідомила пресслужба проєкту.

Творці шоу розповіли, що на презентацію прийшли подивитися сотні глядачів. Першим до гостей завітав Кіт-Вартовий (Анастасія Колода) із Зіркою. Кожен охочий, поклавши руки на Зірку, міг загадати бажання. Також перед глядачами зʼявилася Драконеса (Даша Малікова) із своїм посохом.

Головною фішкою вечора став захопливий виступ повітряних гімнастів. Один із них, Степан Мельник, виконав трюки на ременях на висоті 14 метрів. Дивували глядачів і фантастичні рогатигри з Алісою (Анастасія Спиця), яка вразила публіку видовищним номером на батутах. Після завершення шоу кожен охочий міг зробити світлини на згадку з казковими героями. 

За словами організаторів, Stage Show представляє новий сезон масштабного фентезі-шоу «Вартові Мрій», яке вирушить у всеукраїнський тур. Сімейно-циркове шоу розпочнеться з трьох концертів у Києві – 4, 5 та 6 жовтня.

«Глядачі побачать захопливу історію про дівчину Алісу, яка разом з Котом – Вартовим Зірки – вирушає в неймовірну подорож фантастичними світами. Зможе Аліса врятувати чарівну Зірку від підступної Драконеси та зберегти мрії тисячі жителів?

«Вартові Мрій» – це не просто вистава, а справжнє видовище, яке поєднує дивовижні танцювальні виступи, приголомшливу акробатику та інноваційні візуальні ефекти. На сцені виступлять чотирнадцять танцівників, циркових артистів, акробатів та гімнастів», – кажуть творці шоу.

Нагадаєм, що режисером-постановником нового сезону став Андрій Віблий, а креативним продюсером – Тала Пристаєцька. Саундтрек шоу створили співачка Світлана Тарабарова та клавішник і аранжувальник гурту «Океан Ельзи» Мілош Єліч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: