У Києві на Майдані грав гімн Радянського Союзу (відео)

У Києві на Майдані грав гімн Радянського Союзу (відео)

Гімн заграв уночі на Майдані Незалежності 

фото з відкритих джерел

Це сталося під час трансляції агенції Reuters

У прямому ефірі агентства Reuters на Майдані Незалежності прозвучав гімн СРСР, повідомляє headlines Україна. Агентство запустило пряму трансляцію з Києва під назвою «Вигляд на київський Майдан на тлі російсько-української кризи».

У суспільстві виникло обурення з цього приводу, мовляв, медіа сіють паніку та ще й не фільтрують, що потрапляє у трансляцію. Продюсер TV Reuters в Україні Сергій Каразій пояснив, чому так сталося.

Він наголосив, що агентство не може контролювати фонові звуки під час включення, а сам стрим запустили, щоб показати ситуацію в Україні. «Майдан це символ і серце України. Ракурс і місце вибирав я сам. Камера, як легко зрозуміти, встановлена на балконі готелю «Україна». Працює в автоматичному режимі. Без оператора. За те, що відбувається в кадрі ми, зрозуміло ж, не можемо нести відповідальність», пояснив журналіст.

Нагадаємо, 15 лютого британські ЗМІ назвали точний час вторгнення Росії до України. Високопоставлені джерела видання зазначили, що атака Москви буде «майже напевно з кількох точок» на південному, східному і північному флангах України.

Тим часом супутники зафіксували високу активність російських військ біля українських кордонів.

Напередодні Росія заявила, що відповість на вторгнення України в «ДНР» та «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: