У Києві загорівся склад із будматеріалами: є постраждалі (фото)

У Києві загорівся склад із будматеріалами: є постраждалі (фото)
У Дарницькому районі Києва сталася пожежа
фото: Mykola Kalashnyk/Telegram

Рятувальники ліквідовують загоряння

У Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа на складі з будматеріалами. Наразі відомо про одного постраждалого. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в Telegram.

«Пожежа в Дарницькому районі столиці, на вулиці Бориспільській. Горить склад з будматеріалами. Всі служби працюють на місці. Наразі виявили одного постраждалого. Розвідка триває», – написав міський голова.

Кличко попросив мешканців Києва не проїжджати вулицею Бориспільською та прибрати припарковані поруч із місцем пожежі автівки, щоб не заважати заважати роботі роботі рятувальників.

Оновлено. О 20:23 пожежу ліквідовано. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків голови Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник.

За його даними, пожежа трапилася у приміщенні магазину-складу з будматеріалами на вулиці Бориспільській в мікрорайоні Рембаза. Двом потерпілим медики надали допомогу на місці. У постраждалих наявна гостра реакція на стрес, однак від госпіталізації вони відмовилися. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, що в Херсоні окупанти влучили в обласну бібліотеку імені Гончара. У будівлі – суттєві руйнування. Рятувальники більш як півтори години приборкували полум'я.

До слова, 9 листопада у Вінниці загорілися складські приміщення. Пожежа поширилась на площі приблизно 1 кв. км. 

Раніше, надвечір 31 жовтня, у тимчасово окупованому Донецьку сталася пожежа внаслідок обстрілу. Повідомлялося про займання на складах, де окупанти зберігали цистерни з пальним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: