МАУ у липні відновить 24 міжнародні рейси

МАУ у липні відновить 24 міжнародні рейси
МАУ не відкидає ситуативний перегляд частот рейсів

Кількість рейсів і маршрутів польотів буде поступово зростати

Авіакомпанія МАУ планує відновити міжнародні рейси в дев'ять міст в липні і ще у 16 в серпні. Про це повідомила напередодні пресслужба компанії.

Зазначено, що в період 1-15 липня МАУ планує виконувати п'ятничні та недільні рейси з Києва в Стамбул, суботні - з Одеси, щочетверга та щонеділі - з Києва до Тель-Авіва і щонеділі - з Одеси.

Крім цього, передбачаються рейси Київ - Амстердам щовівторка і щосуботи і Київ - Париж в середу та неділю.

З 16 по 30 липня програму польотів розширять рейси Київ - Стамбул і Київ - Тель-Авів щовівторка, при цьому рейси в Дубай почнуть виконуватися по середах і суботах.

Також в зазначений період додадуться рейси Київ - Тбілісі щоп'ятниці та щонеділі, Київ - Ларнака щосуботи, Київ - Афіни щотижня і Київ - Лондон в понеділок і п'ятницю.

На другу половину липня також заплановані рейси Київ - Торонто щосуботи.

У серпні планується подальше розширення міжнародних напрямків з 2-3 частотами щотижня за напрямками Франкфурт, Париж, Батумі, Ніцца, Рим, Неаполь, Баку, Берлін, Мілан, Мюнхен, Прага, Єреван, Мадрид, Відень, Барселона і Кишинів.

Водночас з 1 по 30 липня МАУ буде обслуговувати внутрішні рейси в Одесу, Львів та Херсон, здійснюючи їх щоп'ятниці в регіони і з поверненням до Києва щонеділі.

У першій половині серпня рейси Київ - Одеса будуть здійснюватися в понеділок, середу, п'ятницю та неділю, з 16 по 31 серпня ці частоти можуть розширитися рейсами в Одесу і по четвергах.

Нагадаємо, що Україна потрапила у список країн, яким можуть дозволити в’їзд до ЄС

Нещодавно Україна потрапила до списку країн «червоної зони». Країна, яка входить до «червоної зони», не відповідає критеріям захворюваності на коронавірус для активного відновлення міжнародного авіасполучення.

До слова, МЗС України запустило інтерактивну карту з правилами виїзду за кордон.

Також сьогодні з України вирушив перший туристичний чартер. Літак о 10 ранку вилетів до Албанії. 

Зазначимо, що Україна відкрила усі пункти пропуску на кордоні з ЄС.

Зазначимо. що з 15 червня Україна частково відновила міжнародне авіасполучення. Українці вже можуть відвідати чотири країни – це Албанія, США, Велика Британія та Туреччина. З 27 червня відвідати можна буде також Туніс.

Як повідомлялося, українська авіакомпанія SkyUp Airlines планує відновити міжнародні рейси з 1 липня польотами до Грузії та Албанії.

Також найбільша турецька авіакомпанія Turkish Airlines включила три українських міста у розклад польотів з 1 липня. 

Раніше ЗМІ дізналися, яким країнам Євросоюз готується заблокувати в'їзд.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: