Журналісти та нардепи потрапили під обстріл бойовиків на Донбасі

Журналісти та нардепи потрапили під обстріл бойовиків на Донбасі
Нардепи проводили зустріч із військовими
фото: t.me/ypaliychuk

Делегацію евакуювали в укриття

Сьогодні, 19 лютого народні депутати та журналісти під час поїздки на Донбас потрапили під обстріл бойовиків. Їх евакуювали в укриття. Про це повідомила прессекретарка фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук.

«На одній із позицій народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття», – написала вона.

«Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, група народних депутатів, а також 25 іноземних журналістів щойно потрапили під мінометний обстріл по позиціях 30-ї бригади. В районі смт Новолуганського. Журналісти з CNN, FOXnews, Washington post, New York Times, Голосу Америки могли побачити самі, хто насправді готувався до нападу на мирну Україну», – написав Антон Геращенко, вказавши на деталі ситуації, та додав скріншот зі списком представників іноземних ЗМІ, присутніх на зустрічі.

Народні депутати з фракції «Слуга народу» прибули на військовому літаку в зону проведення Операції Об'єднаних сил. Депутати проведуть моніторинг безпекової ситуації.

«Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, очільник Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, народні депутати Юрій Мисягін, Мар’яна Безугла прибули в зону проведення ООС», – написала прессекретарка фракції.

За її інформацією, народні депутати проведуть моніторинг безпекової ситуації, поспілкуються з військовими, передадуть закуплені напередодні дрони на передові позиції військових.

Тим часом розвідка попереджує, що російські терористи замінували будівлі в окупованому Донецьку.

На тлі загострення ситуації на сході України головнокомандувач Збройних сил звернувся до жителів окупованого Донбасу.

Міністр оборони Олексій Резніков закликав жителів Донбасу не вірити фейкам про наступ Збройних сил. Очільник Міноборони додав, що українська армія готова до будь-якого розвитку подій щодо оборони.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 17 лютого приїзджав у район проведення операції об'єднаних сил на Донбасі, де загострилася ситуація практично по всій лінії фронту.

Глава держави оглянув зразки новітнього озброєння та військової техніки, передані до підрозділів Збройних Сил України. Крім того, Зеленський пообідав із військовими.

Володимир Зеленський особисто вийшов у море, а також ознайомився з порядком несення служби Морською охороною Державної прикордонної служби в акваторії Азовського моря.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: