Тристороння контактна група вже поінформована про розведення у Золотому

Тристороння контактна група вже поінформована про розведення у Золотому

Процес розведення з обох сторін (дзеркально) розпочався о 12-й годині у вівторок, 29 жовтня

Тристоронню контактну групу, яка зараз працює в Мінську, було поінформовано, що 29 жовтня сторони почали розведення сил та засобів на ділянці в районі населеного пункту Золоте.

Про це у Facebook написала прессекретар представника України у Тристоронній контактній групі та другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

«На підтвердження цього (розведення. – ред.) з обох боків було запущено сигнальні ракети», - повідомила Оліфер.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що процес розведення сил і засобів у Золотому на Луганщині стартував у вівторок, 29 жовтня. 

Спочатку у штабі Операції об'єднаних сил не підтвердили інформацію Пристайка.

Згодом у штабі ООС заявили, що у вівторок, 29 жовтня, о 12-й годині розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

До слова, командувач операції Об'єднаних сил Володимир Кравченко розповів подробиці розведення сил і засобів на Донбасі.

Напередодні президент Володимир Зеленський заявляв, що у Петрівському і Золотому йде підготовка до розведення сил. Зазначимо, що бойовики зривали розведення сил у Петрівському та Золотому, не припиняючи обстріли.
Нагадаємо, 25-26 жовтня президент Володимир Зеленський перебував з візитом в Луганській області. Будучи в Золотому, він дізнався від місцевих жителів про те, що в одному з будинків оселилися озброєні люди – представники «Національного корпусу», які виступають проти розведення сил в цьому місці.

Президент поспілкувався з бійцями про ситуацію на Донбасі, а наприкінці між Зеленським і бійцем Денисом Янтарем сталася сварка, коли президент обурився переведенням теми на політику.

Зеленський опублікував відео, в якому розповідається про його поїздку в Золоте Луганської області.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: