Російські кораблі зазнали втрат у Чорному морі

Російські кораблі зазнали втрат у Чорному морі
Російський Чорноморський флот вишикувався і почав робити нерви Одесі-мамі
фото: suspilne.media

Військові збили безпілотник окупантів типу Орлан-10

Російські військові кораблі, котрі вдень 17 березня вишикувалися поблизу Одеси, зазнали втрат у Чорному морі. Зокрема, був збитий безпілотний літальний апарат окупантів типу Орлан-10. Такі новини вдалося отримати від оперативного командування «Південь» Збройних Сил України, повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Російський Чорноморський флот вишикувався і почав робити нерви Одесі-мамі... Це був спосіб такого психологічного тиску на нас усіх з метою, щоб наші системи оборони відкрили свої позиції... Ворог підійде ближче і буде знешкоджений. Але під час цього демонстраційного шикування російські кораблі зазнали втрати», – заявив Братчук.

Речник Одеської ОВА також зазначив, що при цьому кораблі перебували від берега на безпечній для себе відстані.

Нагадаємо, раніше Сполучені Штати Америки помітили «посилену морську активність» у північній частині Чорного моря з боку російських військ.

Як відомо, 24 лютого о 4:00 ранку Росія цинічно напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах. 1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Чоловіків віком від 18 до 60 років не випускають за межі держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: