Аброськін розповів про перспективи розкриття справи щодо нападу на Михайлика

Аброськін розповів про перспективи розкриття справи щодо нападу на Михайлика
 В'ячеслав Аброськін

За дев’ять місяців на території Одеської області скоєно 83 навмисних вбивства

Перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін заявив, що справа про замах на активіста Михайлика має перспективи бути розкритою.

Про це він написав у Facebook.

«За результатами наради в Головному управлінні Національної поліції Одеської області можу стверджувати, що з перших годин після нападу на громадського активіста Олега Михайлика створено посилену слідчо-оперативну групу, до якої увійшли досвідчені оперативники і слідчі. Ці дії дозволили зібрати необхідну доказову базу, яка в даний час дозволяє сказати, що є вже деякі напрацювання і цей злочин буде розкрито», - зазначив Аброськін.

Він також додав, що за дев’ять місяців на території Одеської області скоєно 83 навмисних вбивства й на сьогодні не розкритими залишаються 12, з яких до кінця року буде розкрито 6.

Наразі слідство розглядає п'ять версій нападу на Михайлика в Одесі.

Зазначимо, що поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи через напад в Одесі на громадського діяча Олега Михайлика.

Нагадаємо, що в Одесі у дворі будинку обстріляли Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії «Сила Людей». 

Соратники Михайлика припустили, хто стоїть за збройним нападом на активіста.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: