«Ліверпуль» поступився вперше за сім місяців. «Вест Гем» вже третій у Прем’єр-лізі

«Ліверпуль» поступився вперше за сім місяців. «Вест Гем» вже третій у Прем’єр-лізі
«Ліверпуль» вперше поступився за сім місяців
фото з відкритих джерел

Команда Андрія Ярмоленка взяла гору над фаворитом у чемпіонаті Англії

У центральному матчі 11 туру чемпіонату Англії «Вест Гем» приймав «Ліверпуль». Господарі перемогли – 3:2 і вперше за багато років піднялися на третю сходинку в турнірній таблиці. Український півзахисник лондонців Андрій Ярмоленко участі у матчі не брав. Він зазнав пошкодження і під питанням його участь у матчах за збірну, яка в понеділок збирається для підготовки до відбірної гри чемпіонату світу з Боснією і Герцеговиною.

«Вест Гем» першим відкрив рахунок. На початку зустрічі воротар гостей Аліссон Бекер невдало зіграв на виході під час кутового і гол записали на рахунок бразильського голкіпера. За кілька хвилин арбітр за допомогою VAR скасував червону картку захиснику «Вест Гема» Аарону Крессвеллу.

Гості зуміли зрівняти рахунок на 41-й хвилині – забитим м'ячем відзначився захисник червоних Трент Александер-Арнольд, який реалізував штрафний удар.

По перерві гравці «Вест Гема» одного разу влучили в поперечину воріт і двічі забили – по голу записали на свій рахунок Пабло Форнальс після виходу сам на сам з Аліссоном і Курта Зума після подачі кутового.

«Ліверпуль» скоротив рахунок завдяки голу з льоту Дивока Оріги. На останніх хвилинах міг врятувати для «червоних» матч Садіо Мане, але з вигідної позиції не влучив у ворота.

«Ліверпуль» вперше поступився з 4 квітня.

Таким чином, «Вест Гем» набрав 23 очки та обійшов «Ліверпуль» у турнірній таблиці. Тепер лондонський клуб розташовується на 3-й позиції, а мерсисайдці з 22 балами займають 4-й рядок.

Лідирує «Челсі» з 26 очками. У «Мансіті», який здолав земляків з «Юнайтед», – 23, «Арсенал» завдав поразки «Вотфорду» (1:0) і набрав 20 очок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: