Сербських спортсменів освистали за відмову тримати прапор України

Сербських спортсменів освистали за відмову тримати прапор України
Баскетболісти литовської команди та судді тримали в руках український прапор зі словами «Ні війні». Їхні опоненти з Сербії відмовилися взяти плакат
фото: скріншот відео

Понад 10 тисяч глядачів у Каунасі освистали цю дію сербів, а під час матчу фани часто скандували «Слава Україні!»

У матчі баскетбольної Євроліги сербські спортсмени відмовилися тримати прапор на підтримку України. Литовці освистали їх та згадували про Україну протягом усієї гри.

Гравці сербської «Црвени Звєзди» не взяли участь в акції на підтримку України перед матчем баскетбольної Євроліги проти литовського «Жальгіріса»: вони відмовилися тримати український прапор зі словами «Ні війні»

Понад 10 тисяч глядачів у Каунасі освистали цю дію сербів, а під час матчу фани часто скандували «Слава Україні!» «Героям Слава!».

Після гри один з гравців сербського клубу заявив, що команді заборонили брати участь у цій акції. «Як команді, нам сказали у жодному разі не торкатися цього прапора». А головний тренер команди сказав, що питання щодо відмови участі в акції «не до нього».

«Жальгіріс» переміг «Црвену Звєзду» з рахунком 103:98, а тренер литовців додав, що така дія суперника допомогла його команді на початку матчу.

Нагадаємо, 3 квітня у Сербії пройшли президентські та парламентські вибори. За даними екзитполів, чинний президент Сербії Олександр Вучич, якого називають «маленьким Путіиним» виграє нові президентські вибори, а його партія знову здобуде найбільшу фракцію у сербському парламенті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: