Шевченко без кількох гравців розпочав підготовку до чемпіонату Європи

Шевченко без кількох гравців розпочав підготовку до чемпіонату Європи
Національна команда готується до Євро
Фото УАФ

Українська збірна проведе тритижневий тренувальний збір у Харкові

Національна команда України х футболу розпочала підготовку до чемпіонату Європи. На збір у Харків прибули гравці з чемпіонатів, де сезон уже завершився. Наразі немає Олександра Зінченка, який з «Манчестер Сіті» зіграє 29 травня в фіналі Ліги чемпіонів, Руслана Малиновського з «Аталанти», яка веде боротьбу за друге місце в чемпіонаті Італії, півзахисника «Вест Гема» Андрія Ярмоленка та «бельгійців» Богдана Михайличенка з «Андерлехта», гравців «Гента» Романа Яремчука та Романа Безуса.

Крім того, через травми не зіграють на Євро динамівці Олександр Андрієвський та Володимир Шепелєв, а також «гірник» Жуніор Мораес.

Сьогодні вранці футболісти провели повноцінне тренування.

Список гравців, присутніх наразі на зборі

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо»), Андрій Пятов, Анатолій Трубін (обидва — «Шахтар»).

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Денис Попов (усі — «Динамо»), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (усі — «Шахтар»).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Марлос, Георгій Судаков (усі — «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Богдан Лєднєв (усі — «Динамо»), Артем Бондаренко («Маріуполь»), Євген Макаренко («Кортрейк», Бельгія), Олександр Зубков («Ференцварош», Угорщина).

Нападники: Артем Довбик («Дніпро-1»), Артем Беседін («Динамо»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: