Спортсменів країни-агресорки допустили до великих міжнародних змагань

Спортсменів країни-агресорки допустили до великих міжнародних змагань
Російські та білоруські спортсмени отримають можливість взяти участь у відборі на Олімпійські ігри 2024 року
фото: AP

Ухвалено рішення про допуск російських спортсменів до Азіатських ігор-2023

Російські та білоруські спортсмени будуть допущені до Азіатських ігор 2023 року в Ханчжоу в нейтральному статусі. Про це повідомив портал Inside the Games.

Повідомляється, що росіяни та білоруси не матимуть права на здобуття медалей змагань, а рішення про допуск прийнято для того, щоб дати спортсменам можливість взяти участь у відборі на Олімпійські ігри 2024 року в Парижі.

Нагадаємо, наприкінці березня сталася безпрецедентна подія у світі спорту: Міжнародний Олімпійський Комітет вирішив допомогти «знедоленим та абсолютно невинним» російським та білоруським атлетам та надав міжнародним федераціям рекомендації щодо допуску представників країн-терориста та її вірного сателіта до змагань.

Російським та білоруським спортсменам відмовили у допуску на чемпіонат світу-2023 з веслування на байдарках та каное.

З 21 червня по 2 липня у польському Кракові-Малопольській відбулися Європейські ігри – це аналог Олімпійських ігор, який проводиться лише втретє в історії.  В турнірі не брали участь спортсмени із РФ та Білорусі. А Національна збірна команда України посіла почесне третє місце у медальному заліку серед 48 країн-учасників Ігор.

Читайте також: Кінець спорту. Як Міжнародний олімпійський комітет сприяє агресії Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: