Збірна України розгромила Вірменію у другому поєдинку Ліги Націй

Збірна України розгромила Вірменію у другому поєдинку Ліги Націй
Завдяки перемозі Україна вийшла в лідери турнірної таблиці групи
фото: AP

Гра завершилася перемогою «синьо-жовтих» із рахунком 3:0

Збірна України провела свій другий поєдинок у Лізі Націй сезону-2022/23. «Синьо-жовті» завдали нищівної поразки команді Вірменії.

Через повномасштабну війну з російськими окупантами домашній для українців матч 3-го туру групової стадії відбувся в польському місті Лодзь. Гра завершилася перемогою «синьо-жовтих» із рахунком 3:0.

У першому таймі українська збірна домінувала над суперником, але розпечатати ворота гостей не зуміла.

Однак після перерви підопічним Олександра Петракова вдалося вийти вперед – на 61-й хвилині точним дальнім з лінії штрафного майданчика відзначився Руслан Малиновський.

На 77-й хвилині збірна України збільшила свою перевагу до двох м'ячів. Олександр Караваєв виконав передачу на Михайла Мудрика, яку перехопили, проте з відскоку Олександр обвідним ударом відправив м’яч у ворота.

На 84-й хвилині українці довели справу до розгрому – Віталій Миколенко, який з'явився на заміну, скористався помилкою оборони вірменів і забив свій дебютний м’яч у футболці національної збірної.

Завдяки перемозі Україна тимчасово вийшла в лідери турнірної таблиці групи 1 - 6 очок після двох матчів. Але положення синьо-жовтих може змінитися після поєдинку Ірландії та Шотландії.

Раніше Міністр спорту прокоментував антиукраїнську позицію футболіста Тимощука.

Також міністр спорту пояснив, чому треба відновити змагання під час війни. Раніше уряд оголосив суму збитків спортивної інфраструктури України від війни.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: