Найсексуальніша футболістка Європи зробила вибір між Мессі та Роналду (фото)

Найсексуальніша футболістка Європи зробила вибір між Мессі та Роналду (фото)
Для футболістки існує лише один сьомий номер
фото із соцмереж

Ана Марія Маркович зробила вибір на користь Кріштіану Роналду

22-річна нападаюча клубу «Грассхоппер» та жіночої збірної Хорватії Ана Марія Маркович обрала найкращого футболіста у світі, порівнявши нападаючого збірної Аргентини та «Парі Сен-Жермен» Ліонеля Мессі з форвардом національної команди Португалії Кріштіану Роналду.

«Мессі чи Роналду? Кріштіану. Є лише один сьомий номер», – написала Маркович у своєму Twitter, відповівши на запитання вболівальників.

Найсексуальніша футболістка Європи зробила вибір між Мессі та Роналду (фото) фото 1

Фото Анни Марії Маркович із соцмереж

Мессі цього сезону провів 19 матчів за «Парі Сен-Жермен» у всіх турнірах, у яких забив 12 голів і віддав 14 гольових передач. За збірну Аргентини на Чемпіонаті світу–2022 року в Катарі нападник забив три голи і зробив один результативний пас у чотирьох матчах.

Роналду забив три голи та зробив дві гольові передачі у 16 матчах за «Манчестер Юнайтед» і забив один гол у чотирьох іграх на мундіалі 2022 року в Катарі.

Відзначимо, що 22-річну нападницю визнали найкрасивішою футболісткою Європи.

Раніше повідомлялось, що Кріштіану Роналду заявив головному тренеру Фернанду Сантушу про те, що може піти з національної команди через конфлікт із наставником.

Раніше повідомлялось, що Роналду встановив чергове унікальне досягнення на Чемпіонаті світу-2022.  Він став першим гравцем за всю історію підрахунків (від 1966-го року), котрий досяг позначки в 100 ударів у матчах світової першості.

Також стало відомо, чи можуть Роналду та Мессі зустрітися у фіналі мундіалю.

Читайте також: Мессі назвав головних фаворитів Чемпіонату світу-2022

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: